Pepparkakor och snoppar

Dagens uppdrag: övertyga Apla-eleverna om hur BÄST nv är!
Tre pepparkaksburkar, minst 30 flygblad och så stort leende att om vi inte haft öron hade mungiporna mötts i bakhuvudet.. Alltid lika kul att prata med niorna. Dom har så roliga frågor och funderingar och det passar ju verkligen någon som älskar att prata lika mycket som jag och julia!
Fick bekräftat av väldigt många att dom faktiskt ska välja nv nu, så
MISSION COMPLETED! :D

Hände inte så väldigt mycket mer idag, hade matte-lektion, lunch, fysik och till sist engelska. Blandade känslor; Små-damp över att mitt engelskapapper nu mera är prytt med oranga snoppar, as-garv över en film Elina gjorde med några i klassen och ett stort suck över att folk överreagerar hela tiden..
Lyckades komma iväg till gymmet en liten stund efter middagen idag, såååå skönt! Har knappt tränat alls denna och förra veckan. Med tanke på all julmat jag kommer äta och absolut inte träna nästa vecka så kanske man borde träna lite nu? xD

Blev utsatt för yttligare två sms-rape idag, tror jag ska skaffa någon form av sms-lås på mobilen snart ^^

En påse med mandlar: "Kan innehålla spår av nötter" (?!?!)  xD


Just det ja, var på Gekås igår och kan ju säga att det gick mer än bra .. Fick plocka ur varor ur korgen innan jag ställde mig i kön för jag hade plockat på mig på tok för mycket :P
Kan tyvärr inte säga vad jag köpte eftersom det mest var julklappar, men nu har jag iallafall inhandlat allt inför julen, underbart!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0