Liva upp stämningen lite?

Det var en gång en bonde som inte hade någon hink.
Han hade en katt som spann....   x'D

Om ni vill skratta lika hysteriskt som jag och Martin gjorde igår, kolla på "Dinner for schmucks" !!!!
Om ni hellre vill bli extremt uttåkade eller rent utav sova en liten stund, kolla på "Winters Bone" som btw går på bio i Värnamo just nu..
och varför vet jag det? Inte alls för att jag slösade bort en lördagskväll med att kolla på den iallafall... (?!)

Alla bilderna från veckan i Sälen finns på min facebook, den ska vara öppen för alla men om de är några problem så skriv gärna en liten kommentar så ska jag se om jag kan fixa det.

Stop growing up so freaking fast!


Confused.

Fy fan, nu bara måste jag skriva av mig lite.

Jag är så himla förvirrad just nu. Ena stunden är jag överlycklig, andra vill jag bara skrika och gråta samtidigt..
Människor runt omkring mig gör mig sjukt glad, samtidigt som flera gör mig så jävla ledsen. Vissa påminner mig om sånt jag bara vill glömma, får mig att vilja tillbaka till förr och andra får mig att drömma om framtiden.
Jag önskar att några kunde försvinna ur mitt liv ibland, inte för att jag vill det egentligen, utan för att det skulle få slut på många av tankarna som snurrar i huvudet på mig.

Mycket har hänt sen jag skrev sist - underbara saker jag föralltid kommer att minnas och vissa saker som jag redan försöker förtränga.
Haft en oförglömmlig vecka i Sälen, fått nya vänner och en jävla massa blåmärken ;)

Jag vill inte vara ledsen och deppig, men antar att man måste få vara det lite för att orka vara glad.
Vill inte se ut som ett emo och få uppmärksamhet för att saker och ting är dåligt, vill hellre bli omtyckt för att vara glad och rolig. Tycker inte om att skriva ledsna saker i bloggen på grund av det, men nu var jag bara tvungen.

Det skulle varit fyra och ett halvt år idag, svårt att inse hur lång tid det verkligen är. Dålig tidsuppfattning..?

Och du, du där någonstans.. Jag saknar dig som fan, samtidigt som jag hatar dig.

Granar och bowlingklot

Lämnade kameran hemma idag, annars hade ni fått en bild på min käre far när man konkar runt på en gran i mörkret..
En otroligt lång gran hade trillat över vägen idag och hängde på el-/telefonledningen, så pappa var tbungen att såga ner det med motorsågen och släpa ner den i diket xD

Bigger fail; skulle fotat under bowlingen med klassen också, men nu går det ju inte heller ju...  -.-'

Nä, nu hinner jag inte skriva mer, nästa stopp; Bowlingmagasinet <3

Gekås (L)

Race i gångarna, försöka undvika alla hinder (gamlingar, kundvagnar, klädställningar m.m) och samtidigt inte välta vagnen så att min snoriga lillasyster trillar ur ;)


Som sagt; Dagen tillbringades på Gekås tillsammans med styvmamma Pia, moster Heidi och en extremt förkyld lillasyster! Åkte hemifrån vid 08:45 och var inte hemma förrän 17:45 :P
I LOOOOVE SHOPPING! :D
Fick ett tillgodokvitto på jackan som gått sönder, så skulle leta upp en ny. Tyvärr så hittade jag ingen för dom enda som fanns kvar kostade över 900kr :s  Tycker inte riktigt att dom är värda så mycket..

Så det blev en massa annat istället :)
(men har fortfarande inte hittat allt jag måste ha till Sälen..)

Nya termobyxor med hängslen,


en ljusrosa tjocktröja med en aningen annorlunda (samtidigt sjukt gosig) krage,


en vit hoodtröja,


och massa annat krimskrams - ögonfransfärg för att slippa mascara-i-hela-ansiktet-senariot när man bekantat sig med snön, deo, extravantar, tub-halsduk, två tröjor, heat-protection till håret, skidstrumpor och UGGS!!


Har ju letat ihjäl mig efter ett par uggs i princip hela vintern, men har alltid lett till samma problem - jag har aaaaalldeles för små fötter..
Så idag, äntligen, hittade jag ett par för bara 199kr !
Anledningen till att dom var så billiga är ju såklart att jag köpte dom på barnavdelningen då jag på sistone kunnat köpa strl.34 i nästan alla skor   ;)
Gu' så liten jag är x'D

Efter att ha fotat allt jag köpt (och lillasyster fotat allt sitt) blev vi sittandes på mitt golv i nästan två timmar :o
Började prata om lite allt möjligt som händer i våra liv just nu, jag verkligen älskar när man bara kan sitta och prata med henne. Känns så skönt när man kan ge lite råd och själv få lite rådgivning av sina syskon :)

Simba, min älskade bror, är hemma idag och vet ni vad? Hans fästmö - min svägerska och bästa vän - ska följa med oss till Sälen!! :D
En annan som också ska med är min långbente kusin Anton, men det vet han inte om än  ;)
Ska berätta det för honom imon. Han frågade nämligen om han fick följa redan när det precis blivit bestämt, men då visste vi inte om vi skulle få plats eller inte. Så idag fick vi beskedet att dom båda får plats, han kommer bli överlycklig! :)







shalalalala

Tänkte bara dela med mig av den ljuva faktan som just nu gör mig väldigt glad;
IDAG ÄR DET EXAKT EN VECKA KVAR TILLS VI ÅKER TILL SÄLEN!!! :D
Från början skulle vi egentligen åkt till Hamra (funäsdalen), men det blev Sälen istället. Anledningen är helt oviktigt och för mig spelar det ändå ingen roll, jag är bara jävligt glad att vi äntligen ska på skidsemester!

Tack pappa! :*

vecka 5.

Lyckokakans spådom till mig denna veckan;
"Må livet kasta dig en mjuk skruvboll"
Vet inte riktigt hur jag ska tolka detta, förslag?

Tänkte summera min vecka lite snabbt bara, jobbigt att berätta precis allt som hänt :P

Måndag:
STUDIEDAG!
Åkte med pappa till Jönköping för att lämna in moppen. Hämtade den där i höstas efter att den varit inne på lagning och när jag sen skulle köra så märkte vi att lyset inte funkade..  -.-'
Läste lite i körkortsboken påväg dit, ibland undrar man ju vad dom tror om en xD


Terräng: Område som inte är väg.
Vägtrafikant: Trafikant på väg.



Tisdag:
Om ni läste inlägget innan detta så vet ni att jag var helt död denna dagen. Hade knappt sovit något alls och ja.. det har ju sina följder.. (bla enorma humörssvängningar från extremt sur till barnsligt överlycklig)
Efter skolan skulle jag väntat på att pappa i ca 3 timmar, men fick istället skjuts hem av min underbara vän Martin! Som tack bjöd jag honom på semla och vi spenderade sen resten av dagen med att hjälpa catti med Kemin.
Hade egentligen tänk lägga mig tidigt, men misslyckades totalt.
Anledningen till att min rumpa är öm låter jag er associera fritt om  ;)

Onsdag:
Kommer helt ärligt inte ihåg vad jag gjorde i onsdags.....

Torsdag:
.. och inte i torsdags heller :s
Aja, vet iallafall att jag pluggade inför psykologi-provet!
Och just det ja, Robert körde hem mig från skolan. Han jobbade i Värnamo denna veckan, så han hämtade mig i skolan och så drack vi en kopp kaffe hos mig innan han började jobba :)

Fredag:
PSYKOLOGI-PROV!!!
Usch, jag är så himla besviken på mig själv. Inte för att jag inte pluggade tillräckligt utan för att jag la ner alldeles för mycket tid på G-frågorna att jag inte hann med alla VG/MVG-frågor  :s
Som tur väl är, så berättade Håkan att det är ens engagemang under lektionerna som räknas mest, så det är inte helt kört ännu :P
Efter skolan åkte jag, lillasyster och pappa till Jönköping för att hämta min moped. Fast som alltid med tjejer så kunde vi inte låta bli att dra in pappa på a6 för lite shopping ;)
Blev en rosa tjocktröja, ett par svarta- & ett par vita tights från Bikbok och en kavaj från H&M.
Äntligen hittat en kavaj som är snygg och inte kostade multum! :D

När fick pappa nog av shopping så vi åkte hem och kollade på DaVinci koden :)


Lördag:
Pappa och Pia är bortbjudna på middag idag hos min faster, så jag och lillasyster är hemma ensamma :)
När pappa hämtade Julle hos en kompis plockade han med två lådor med kinamat till oss.
(och jag ääälskar ju kinamat!)

Proppade i oss all maten, planterade våra häckar i soffan, kollade på Love and other drugs och här sitter vi fortfarande xD



Nu ska jag föra över lite pengar på kortet, för imon blir det shopping på Gekås!  :*

Har ju redan shoppat en dag denna veckan, syftet är egentligen att se om vi kan få pengar/tillgodokvitto på jackan jag haft i en månad och som redan gått sönder...





Hjärntvättadekvationsberoendeperversmatematiker

Första tecknet på att du håller på att bli en hjärntvättadekvationsberoendeperversmatematiker:
Du kan inte somna om du inte löst alla ekvationer du tidigare påbörjat.

Detta (och min förvånandsvärt plötsligt intressanta deckare) får förklara varför jag, med jag-har-precis-vaknat-rufs & gårdagens kläder nyligen hällt i mig två stora koppar kaffe och ändå måste kämpa för att hålla ögonlocken öppna..
Tre timmar är väl bättre än ingenting? Eller kanske inte.. Måste säga att jag var betydligt piggare i Danmark i somras och då sov jag ju inget alls.

Hoppas att alla som fick mitt mail idag fick sig ett lika gott skratt som jag, Elina och Ester under denna ovanligt kämpiga håltimme. (i väntan på att tiden ska gå fortare så att jag kan komma hem till min sköna, varma säng..)
Dagens onödiga fakta; Elinas föräldrar har kysst varandra ca 10 000 gånger!


Jag .. behöver .. mer .. energi .. nuuuuu  ..   -.-'



RSS 2.0