Söndag

Kan ju börja med att berätta om mitt impulsiva nattliga äventyr..
Halv tolv igår natt lyckades Bex och Martin övertala mig om att cykla till Helmershus och kolla på film med dom. Trodde aldrig att jag skulle gå med på det, men helt plötsligt så satt jag där på min cykel, med mp3:n på högsta volym, helt ensam i en mörk skog vid midnatt..
Kollade på Jonah Hex och cyklade sedan till busshållsplatsen och lämnade Bex.
Vi hade inget annat val än att cykla hela vägen hem till mig och regnet bara öste ner! Hade ju dock ett enormt positivt sällskap så det gick överraskande fort.
Väl hemma i min säng fick jag ett sms av ett smått förvirrad Martin: "Ring mig...". Stackars vän hade cyklat vilse i skogen!
Martin, funderat på GPS i mobilen? ;)


Dagen idag:
Gick upp lite senare idag, struntade totalt i att ställa alarm och lät istället pappa väcka mig när han tyckte att det var dags att äta lite frukost.
Åkte sen med lillasyster, pappa och Pia (pappas fru) och kollade på ett hus. Det hade varit ganska mysigt om man hade renoverat det, men det krävdes ganska mycket jobb för att komma till det stadiet. Trivs redan bra med det hus vi bor i, så här stannar jag hellre :)
Sen åkte vi till pappas jobb och tvättade bilen i väntan på Simon, mamma och hennes kille Roger. Åkte till McDonalds och åt lite innan mamma och Roger skulle bege sig hem till Noberg (1mil utanför Dalarna).
Kändes precis som om att vi var femåringar när vi satt där och sköt pappersbollar med sugrör och mamma gjorde en pappersmask, men någon gång måste man väl kunna vara lite omogen?

Från det att jag kom hem och fram tills nu har jag höst-städat mitt rum! Rensat ut alla gamla papper och onödiga saker som bara legat och skräpat. Nu är det faktiskt riktigt fins, känner mig stolt!
Ett tips till alla som hatar att städa: Sätt på er favoritmusik på hög volym så går tiden lite fortare och humöret blir aningen bättre :)



Glömde totalt bort att jag kanske skulle berättat om mig själv i mitt första inlägg?
Detta löste sig dock, för det har redan min lillasyster gjort i sin blogg,
jjuliamichelsen.blogg.se. Så om ni vill veta något kan ni läsa det där, eller skriva en liten kommentar till mig :)


Några bilder från idag:

Första lördagen i Linnéa Michelsen's nya liv!

Gick upp kl.08:00 och gjorde frukost åt famijen. Mamma kom och hämtade mig, julia och simon för att bjuda oss på fika på Snipen. Gick runt lite på marknaden och hjälpte mamma att hitta ny tungpiercing (Y)
Sprang förbi JC också och köpte en biljett åt Bex till Harrys på tisdag, kommer bli sååå kul! :D

Sen hem och byta om och vidare till Ella.
Blev bjuden på fika hos Emma och Per, sen tog jag med mig Ella hem för ännu mera bus :)

Här kommer lite bilder på busungen :P
(några är tagna av jjuliamichelsen.blogg.se och några av mig själv)



RSS 2.0